vrijdag 8 juli 2016

DIY Kids fun voor buiten


 Met warm weer is het heerlijk om de hele middag in de tuin te spelen! Ik vond een tijdje terug op pinterest een erg leuke DIY activiteit voor kinderen en vooral voor peuter en kleuters. Dit heb ik meteen in uitvoer gebracht. 

Ik zal jullie stap voor stap meenemen in deze DIY. Wat heb je nodig:
- een plek in de diepvries 
- een bak 
- water 
- wat kleine speeltjes 

Ik pakte wat dieren en 2 duplo poppetjes Helaas is onze diepvries niet heel groot, dus pakte ik een kleine bak die zeker wel in de diepvries past. Hier deed ik 4 dieren en 2 duplo poppetjes in, vulde het met water en zette hem een nachtje in de diepvries. 

Na een nachtje diepvries kwam het er zo uit: Ik vond het alleen nog niet goed genoeg, want de helft van het speelgoed stak er nog bovenuit, ik wilde het de jongens natuurlijk niet te makkelijk maken. Dus ik deed er nog een laagje water bovenop en zette het nog een nachtje in de diepvries! 
Ik deed alles in een plastic teil en hameren maar! Ik gaf ze hun eigen speelgoed gereedschap en de kids hebben heerlijk zitten hameren, beitelen, boren en er met de bijl op los slaan! Het was een groot succes! 


Ga jij deze leuke DIY ook maken? Laat je me weten hoe jij het gedaan hebt? Vind ik leuk om te horen. 


Liefs Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten