woensdag 9 maart 2016

Ik ging vreemd, ik koos voor een andere tas

Luiertas vs damestas
Al 3,5 jaar ben ik samen met mijn luiertas, sinds de geboorte van Levi in juli 2012 ben ik gebonden aan de luiertas. Maar na 3,5 jaar innige vriendschap begin ik het een beetje beu te worden. Sorry luiertas. Nee het is niet meer dat ik je niet meer mooi vind, ook niet dat ik je niet meer handig vind. Ik zou gewoon dolgraag weer een iets kleinere tas mee willen nemen als ik op stap ga met mijn jongens. 

2 weken terug heb ik het uitgemaakt met mijn luiertas, ik ben vreemd gegaan, ik vond een leuker model, frisser en kleiner. Sorry luiertas, hier scheiden onze wegen! 

Een andere

Al maanden zoek ik een leuke tas voor erbij, om mee te nemen als ik een avondje uit ga of als ik even alleen weg ga. Maar tevergeefs. Dus mijn trouwe luiertas ging elke keer weer mee, en iedereen wist dus ook dat ik wel plek had in mijn tas om even dit mee te nemen en dat en zus en zo. 

Tot 2 weken voor mijn 26e verjaardag. Mijn collega naaister Door Jolanda had op zolder nog reststukken postzakken gevonden en had daar 2 nieuwe schoudertassen van gemaakt. En ik was op slag verliefd! Canvas in combinatie met jeans, ik ben verkocht. Jeans vind ik altijd prachtig!
Dus plaatste ik een hint op facebook, absoluut niet subtiel want hé mannen snappen subtiele hints vaak niet! 


Manlief had de hint opgepikt en een week voor mijn verjaardag wist ik al dat ik deze tas zou krijgen, want: 1. een gezamenlijke rekening waardoor ik de afschrift vond. 2. een pakket met afzender werd afgeleverd aan huis 3. twee peuters die vertelden dat ze een cadeau hadden uitgezocht, het was een geheimpje en het is een tas! Haha en dan moet je als mama net doen alsof je niets gehoord hebt en helemaal nieuwsgierig worden naar je cadeautje!
En zo brak de dag van mijn verjaardag aan en kreeg ik heerlijk ontbijt op bed, uitgebreid met warme broodjes en vers geperst mandarijnensap! <3Na het ontbijt kwam onze oudste zoon met een ingepakt cadeau aangezet, "kijk mama een cadeautje, het is een tas"! Haha heerlijk die peuterpraat, samen maakten wij het open en daar was mijn nieuwe schoudertas handgemaakt door Jolanda!En met de handige luiertas uit onze eigen webshop, maak ik er mijn eigen luiertas van! 


Zijn jullie je grote luiertas al zat? Of kan je hem nog niet missen?

Ik kan het nog niet over mijn hart krijgen om mijn luiertas weg te gooien, maar in die 2 weken heb ik hem nog niet weer gebruikt. 

Liefs Liesbeth

1 opmerking:

  1. Hallo Liesbeth, dank je wel voor het mooie blog, wat fijn om te horen dat je de verjaardags cadeau tas met veel plezier gebruikt. Zeker handig met je eigen luiertasje! Groetjes, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen