dinsdag 2 februari 2016

Photodiary: Jippiez bezoekt Zielsveel


Zaterdag 23 januari ging ik op bezoek bij mede webwinkelheld Stephanie van Zielsveel. Aan de hand van deze photo diary neem ik je mee op deze gezellige en leerzame middag. 


 Sinds december ben ik aangesloten bij de webwinkelhelden, wat is dat nu die webwinkelhelden? Nou ik zal het je uitleggen: Wij zijn een groep van 17 collega's die allemaal een eigen webshop hebben. Als webshopeigenaar werk je vaak alleen, daardoor mis je toch wel de collega's, om mee te kletsen, om even om hulp te vragen, samen te brainstormen en elkaar te motiveren.

We hebben achter de schermen een besloten facebookgroep waar we van alles met elkaar delen en elkaar helpen, toch kan het zo fijn zijn om elkaar in real-live te ontmoeten. Daarom had ik de 23e met Stephanie afgesproken, samen lunchen, werken, brainstormen en gewoon kletsen. 
Helaas hebben we van de lekker lunch geen foto gemaakt, maar het was heerlijk om zo relax de middag te beginnen. Onder het genot van een kopje thee en een glaasje water hebben we gezellig gekletst. 

Ook Keano kwam geregeld even aandacht vragen :) 
Maar er moest ook gewerkt worden, we wilden wat foto's maken van de blom kettingen en dit keer om een hals. Dus diende ik als fotomodel en had ik de eer om een mooie blom om mijn nek te dragen!  Zo zie je hoe de mooie kleuren van de ketting uitkomen op je huid.
Voor de ketting had ik een iets te druk shirt aangetrokken, de ketting valt zo in het niet. Bij een effen t-shirt vrolijk jij je outfit wel helemaal op, of door een iets lager shirt valt hij mooi boven het shirt.Blom-ketting

Het was erg komisch om foto's te maken samen, we hadden dikke schik. Zo fijn om dit samen met je collega te doen, lachen, werken en ondertussen leren van elkaar. 

 


Zo bijzonder, dit was de 2e keer dat wij elkaar in het echt ontmoetten, maar de klik was aanwezig. Enorm gelachen met deze gezellige meid.
Zielsveel atelierZielsveel sieraden 

Maar ook serieus werken stond op het programma. Hoe doe jij dit? En hoe regel jij je financiƫn? Heb jij dat ook dat....
Alles word natuurlijk netjes opgeschreven, zodat we dat kunnen toepassen komende weken. 


Kortom een leerzame, gezellige middag! Toch jammer dat we niet elke dag even kunnen beppen bij het koffiezetapparaat. Of eigenlijk de waterkoker, ik heb liever thee ;)

Dit was de photodiary van onze brainstormmiddag, wij zijn benieuwd of jullie ook graag samen met collega's werkt of liever alleen? Vinden jullie het leuk om vaker een photodiary te zien? Laat het ons weten bij de reacties!

Liefs Liesbeth en de groetjes van Stephanie ;) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten