dinsdag 26 januari 2016

Ik nodig jullie uit voor een tuinfeest!

bron: www.wecandoit.nl
Hé ken je dat grote tuinfeest midden in het land al? Ja die met kleurrijke slingers op de oprit en die grote ouderwetse autobank met alle kinderspullen erop uitgestald! 


Bron: Buitenleven

Tuinfeest

Dat tuinfeest, dat is van Jippiez, de winkel van Liesbeth. Er hangen overal kleurrijke slingers en accessoires, alles is zo vrolijk versierd! 


Bron: Aliexpress

Er is een grote speeltuin voor de kinderen die deels overdekt is, een deel van de speeltuin is geschikt voor de baby’s en een ander deel voor de peuters. Ook heel leuk, er is oppas voor de kinderen, zodat wij lekker rustig kunnen shoppen en gezellig samen kletsen onder het genot van een kopje thee en een chocoladekoekje. 

Bron: Molecaten
Liesbeth is altijd erg enthousiast en geïnteresseerd in jou, echt heel fijn. Ze geeft je graag advies over producten, maar voor opvoedadvies mag je haar ook altijd benaderen. Zij is tenslotte ook moeder van 2 zonen. Of gewoon lekker
kletsen of je zeikverhaal doen tijdens je 4e chocoladekoekje, alles mag en kan, ik vind de sfeer daar echt geweldig.En het leukste je kan daar zulke vrolijke spullen voor je kleine kopen, ik heb er voor mijn zoon en dochter al een gave maxi cosi hoes gekocht en natuurlijk een luiertasjeIk wacht nog op het moment dat ze haar nieuwe producten gaat lanceren, er staan nog behoorlijk wat op haar programma. Maar de maxi cosi voetenzak van vrolijke stofjes kan ik zeker aanraden voor je buikbaby, ik hoop dat ze die over een paar maanden wel klaar heeft. Je moet straks maar even kijken als we in de winkel zijn, want daar hangt op een krijtbord precies welke producten er binnenkort bijkomen. En onderaan kun je zelf vertellen welke producten je graag ziet in haar assortiment. Er is maar 1 maar, alleen producten die te maken hebben met haar thema: “op stap met je kinderen” hebben kans om in het assortiment te komen. 


Zo we zijn er, oh ik ben benieuwd of ze alweer wat nieuws heeft. 


Hoe klinkt zo'n feestje voor jullie? Lijkt het je wat? Zou je langskomen? Wie zou je uitnodigen? 


Liefs, Liesbeth P.s. Dankzij een challenge van de Webshop-academy kwam dit tuinfeest op papier te staan! Nogmaals bedankt Gwen voor deze eyeopener! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten