woensdag 20 januari 2016

Bucketlist 2016

Planblok Team Confetti
Plannen is niet echt mijn ding, of eerlijk gezegd het plannen kan ik wel maar mij eraan houden dat is een ander ding. Ik kan ook heel goed overal planblokjes en agenda's kopen, de eerste dagen fanatiek ermee aan de slag en dan neerleggen op een plek waar ik hem de eerste week niet meer vindt.

Dus om nu een hele planning voor 2016 te maken ging mij een beetje ver, maar ik heb wel een paar dingen opgeschreven die ik zeker wil bereiken in 2016. Bij sommige punten heb ik jullie hulp nodig, anderen zal ik toch zelf moeten doen of hulp bij inschakelen. 


Bucketlist 2016:
- Foto's van producten maken MET modelletjes. Voor de Maxi Cosi hoezen en de sjaaltjes. 
- Een video maken over de luiertasjes 
- Een video maken hoe je de Maxi Cosi hoes netjes en mooi om de Maxi Cosi krijgt. 
- Stoffen inkopen bij een groothandel
- Nieuwe producten: Maxi Cosi voetenzak, vernieuwde zonnekap, hoes voor de Maxi Cosi Axiss, mutsen passend bij de sjaaltjes en verschoningsmatjes.
- 500 volgers op Facebook
- 500 volgers op Instagram
- Nieuwsbrieven gaan versturen
- Persbericht versturen
- Iemand erbij voor het naaiwerk 

Volgens mij hebben we nog het één en ander te doen, dus laten we maar snel aan de slag gaan!

Hebben jullie ook een doel wat je dit jaar wil volbrengen? Ik vind het leuk om het te horen, dus laat het gerust achter in de reacties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten