woensdag 16 december 2015

Jippiez in 2016
Sinds onze ogen zijn geopend door het brainstormen met Eefje van Ideefje hebben wij veel leuks en nieuws in petto voor Jippiez. Wij vonden het heel moeilijk om eenheid in de producten te creeëren, we kwamen er met z'n tweeën niet uit wat nu precies het doel met Jippiez was. We waren er al wél achter dat ons harde werken zijn vruchten aan het afwerpen waren :D, maar waar gingen we eigenlijk naar toe met ons bedrijf? En durven we de stappen wel te zetten die er te zetten valt? 


Warme chocolademelk voor onderweg :) Al die vragen kwamen steeds vaker terug en samen brainstormen kwamen we er niet uit. Of we durfden niet. Dus heb ik, Liesbeth, de knoop doorgehakt en een brainstormsessie bij Eefje in Waalwijk geregeld. Een investering die ik maakte, met toch een tikje spanning, zal het geld zich weer terugverdienen? Vol gezonde spanning en zin om met iemand te praten stapte ik 's ochtends op de trein. 

Wat was die dag een eyeopener, al die vragen, die beren die op de weg liepen, het gebrek aan materiaal of financiën het was even op de achtergrond. Eefje liet mij inzien wat mijn droom was en hoe je met weinig middelen het toch voor elkaar krijgt! En nee inderdaad niet in 3 maanden tijd, maar dat is niet realistisch, stapje voor stapje komen we dichterbij. En die beren die op de weg liepen? Weggeveegd! Daar voor in de plaats kwam een groot stuk zekerheid, zelfvertrouwen, nieuwe enthousiasme en gedrevenheid. 

Nu we ons droom duidelijk voor ogen hebben, en zelfs op papier hebben getekend is het veel makkelijker om koers te houden. Elk product, elke vraag leg je naast je droom en bekijk je of het erin past ja of nee. 

Ideefje brainstormen

Nadat ik weer terug was uit Waalwijk, heb ik meteen een eerste stap genomen, ik stopte met het maken van fietsbekleding. Pats Boem! Zonder enige voorbericht, gewoon zomaar ineens. Want ik vond het niet passen bij onze droom. Maar wat is nou die droom? Dat blijft nog een tikkeltje ons geheimpje, maar langerzamerhand zullen we steeds meer stukjes van de sluier oplichten. Vandaag deel 1.


Jippiez dromen


"Jippie we gaan op stap!" Deze uitspraak wordt ons uitgangspunt. We gaan dus op stap, we gaan naar buiten, we gaan... waar ga je heen? Boodschappen doen? Naar opa en oma? Dagje weg? Of lekker bij een vriendin op de koffie? Kortom we gaan op stap. Welke producten horen daar dan bij?
Wij willen producten maken voor in je (luier)tas, op de achterbank en óm te doen bij je kind. Dus tot nu toe zijn dat de Maxi Cosi hoezen, de luiertasjes, speenkoorden, sjaaltjes, bandana slabben en binnenkort de wagenspanners in de vorm van de letterslingers. Oh en psst nog een tipje van de sluier, volgend jaar komen er de warme voetenzakken bij voor in de Maxi Cosi en de buggy. 

Wij zijn erg nieuwsgierig welke producten jij verstaat onder deze uitspraak, laat je het ons weten in de reacties?

Liefs Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten