woensdag 9 december 2015

Inpak inspiratie

Inpakken Jippiez Sara

"Hoe doe je dat toch altijd?" "Hoe pak jij die cadeautjes altijd zo leuk in?" Deze vragen krijg ik geregeld en dat vind ik alleen maar een compliment :) Het inpakken is naast het naaien het leukste van mijn werk. Daar kan ik mijn creativiteit lekker in kwijt en vandaag zal ik jullie eens meenemen naar mijn inpaktafel. Mijn inpaktafel bestaat uit een oude ladekast van de Ikea, hierboven heb ik, naja manlief, een paar planken opgehangen waar al mijn inpakaccessoires liggen. Je kunt het allemaal ook bekijken in dit filmpje.
Rondleiding Naaiatelier Jippiez
Mijn plank boven de inpaktafel
Er zijn een paar dingen die onmisbaar zijn voor mij om kadootjes in te pakken. Dat zijn: stempels, washi tape, touw/lintjes, labeltjes en dollies. Eigenlijk best veel hè? 


Stempelen met eigen logo stempel


Kraftpapier vind ik heerlijk papier, want dat moet je zelf nog versieren. Hierop kan ik dus al mijn creativiteit op kwijt. Zoals ik het hieronder en hiernaast deed. Ik stempelde eerst het papier met de namen van de kinderen waarvoor het cadeautje was. De alfabet stempels kocht ik bij de Hema, net als de stempel van 'Gift for you'.
Stempelen op kraftpapier

Washi tape ben ik ook dol op, je hebt zoveel printjes en ze zijn allemaal leuk. Maar helaas is mijn portemonnee niet eindeloos vol, dus moet ik van mezelf eerst een paar rolletjes opmaken. 
Vrolijke cadeautjes bij Jippiez

Mijn washi tape koop ik voornamelijk bij Papergoodies. Goede kwaliteit, (te)veel keuze en een super service. Zie je dat een tape het pakpapier helemaal opfleurt? Ik hou van kleur en vrolijkheid. Deze slingers zijn helemaal feestelijk :) 
Washi-tape slinger en uil van Papergoodies
De kadozakjes zoals hierboven gebruik ik om goodies, flyers en mijn visitekaartje in te doen. Zo heb jij nog een extra cadeautje om open te maken. 

Dan die leuke labeltjes en dollies, brengt lekker kleur op de verpakking en je maakt het cadeautjes nog een stuk persoonlijker. De dollies shopte ik bij Het Zijstraatje, waar je nog meer leuke dingen om je cadeautjes in te pakken. En in de gezellige winkel van Suus Creatief, shopte ik die lieve vogeltjes en de labeltjes. 
Letterslinger Jippiez
Inpakservice Jippiez
Inpakservice Jippiez
Vogeltjes label van SUUS Creatief

Als alles dan in een envelop of doos zit gaan ze niet niet de deur uit voordat ik hier mijn stempel op heb gedrukt ;) Naast dat ik mijn stempel erop druk door een vrolijk pakketje weg te brengen, stempel ik ook mijn eigen logo erop. Deze stempel liet ik maken bij Durftestempelen en niet alleen logo stempels, maar ook andere vrolijke stempels verkoopt Wivine. Ik ben echt enorm blij met deze stempel, zo zie je in 1 opslag dat je vrolijke pakketje van ons binnen is! 


Eigen logo stempel Jippiez gemaakt door Durf te stempelen

Heb jij al een keer een vrolijk pakketje van Jippiez ontvangen? Ik vind het leuk als je het met me deelt. Dit kan door middel van een berichtje, een foto, een recensie op Facebook of een berichtje in de gastenboek op de website -> www.jippiez.nl

Ik wens jullie heel veel inpakplezier :) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten