woensdag 11 november 2015

Speelgoedkoffer


Een tijdje geleden kreeg ik de vraag via Twitter of ik ook stoffen koffertjes maak en of ik zin had om er nog één te maken. Ik dacht terug aan de 2 koffertjes die ik had gemaakt, het was een puzzel om het goed te krijgen, maar wel een leuke puzzel, dus JA ik had wel zin om nog een koffertje te maken. 

Na een kleine speurtocht naar leuke stofjes, koos Lara
een vrolijk herfststofje met dieren erop. Dit combineerde we met een groen sterrenstofje. De rits was makkelijk kiezen, een donkerbruine, maar welk bandje doe je er tussen?
Ik postte deze foto op Instagram en de meningen waren natuurlijk lekker verdeeld. 
De keuze viel uiteindelijk op het rode paseplband

Ik legde de laatste hand aan het koffertje, blinde steek
  
Dat er maar veel fijne reizen mee gemaakt mogen worden :) 


 P.s. De knuffeluil is niet van eigen hand. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten