maandag 2 november 2015

Wie is Jippiez?
Liesbeth, dat ben ik, het gezicht achter Jippiez. Ik ben een echte dromer, ik kan uren fantaseren en dagdromen. Één van die dromen is al uitgekomen met mijn webwinkel Jippiez, hier verkoop ik unieke kinderspullen waar je blij van wordt. Waar je het jippie-gevoel van krijgt.

Naast een dromer, ben ik ook een hardwerkende ondernemende vrouw, ik ben een creatief brein die altijd nieuwe ideeën bedenkt en uitwerkt. Een roodharige spontane gek, zo kan je me ook noemen ;)Nog 10 weetjes over mij, die echt bij mij passen. 

- Ik heb een knaloranje muur in mijn kamer, ja heus waar! Als de zon op die muur schijnt, is onze woonkamer gevuld met een warme oranje gloed, daar word ik vrolijk van. 

- Mijn atelier is nooit langer dan 5 minuten opgeruimd en netjes, overal liggen stapeltjes stof met een bandje en een patroon. Daarom is mijn atelier ook altijd te klein... 

- Ik hou van puzzelen, daarom vind ik het zo leuk om de patronen uit te werken en passende  hoezen maken. 

- Je kan me echt wakker maken voor... nou eigenlijk niet, ik ben nogal chagrijnig als je mij wakker maakt, sorry lieve kinderen ik hoop dat jullie mij later vergeven.

- Ik ben een Christen

- Het liefst lig ik tot 8 uur in bed terwijl manlief de kinderen aankleed en aan de ontbijttafel zet #lui

- Voordat ik zwanger was, vond ik het een vreselijk idee dat mijn schoonmoeder mij een naaimachine voor onze verloving wilde geven. Hoe kwam ze erop? - Daar ben ik uiteraard op teruggekomen.

- Ik word vrolijk de blijde gezichtjes van mijn jongens, hun armpjes om mijn nek, een massage van manlief, mijn atelier, mijn bedrijf en van vrolijke kleuren! 


- De herfst is mijn favoriete seizoen, zolang het niet regent! Samen met mijn kinderen bladeren omhoog gooien, rennen door de bladeren en ons lachend laten vallen in een grote hoop bladeren. 


- To do lijstjes invullen kan ik heel goed, overal tover ik lijstjes vandaan, huishoudlijstjes (brr zo'n hekel aan schoonmaken), maar mij echt aan de lijstjes houden dat lukt me dan weer niet zo goed. Ligt dat aan mijn creatieve brein of... ? 
Mijn mannen! 


Welke vraag ligt er nu nog op het puntje van je tong? Stel ze hieronder en wie weet beantwoord ik hem voor je! Groetjes, Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten